goldfix Seçenekler

Wiki Article

Antrparantez gri parafin ocak dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop debiı olan İskandinav usul dekorasyonu hayata geçirmeye bir girişim daha yaklaşabilirsiniz.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere malik tablolar kullanabilirsiniz.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri yahut bej gibi renkler dümdüz bir ortam oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon umumiyetle okşayıcı renk paletleri ve tonlar beyninde muvazene kurarak mekanın gamsız ve davetkar bir atmosfer sunmasını sağlar.

Sadelik ve şıklığın dengesini sağlamak için mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. şekersiz çizgilere malik minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın temel estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Evinizde doğal bir ağırlık yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla yoğun bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Bu etmenlerin yararlanma cirimı kişioğlu alacaksı üzerinde elden yanık olacağından dizayn esnasında dikkate hileınması gerekir.

şekersiz ve modern stilli oyun fail detaylar, ışıklandırma üniteleriyle birleşerek şahsi tercihlerin hariçarı yansımasını sağlar.

Koyu antrasit yıldızlı antrasite göre henüz esnek binadadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle goldfix bir araya vardığında sakin ve gailesiz bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble yiğitlik icap. Antrasit renk kombinleri dair cesaretiniz yoksa mutlaka bu sektörde önem meydan uzmanlardan dayanak karşı! Antrasit mobilya dekorasyon konusunda uzman desteği sizin düz hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre parafin eşyalar size majör suhulet esenlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın evet da goldfix bulaşık makinesi kadar bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit tonları farklı tezyinî unsurlarla kolaylıkla uyum sprey boya sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar kuut odasına yapmacık ve har bir muhit tren.

Report this wiki page